Nisin trajnimet

[Translate to Shqip:]

[Translate to Shqip:]

AIEx nis trajnimet në javën e fundit të qershorit me modulin më të ri, motivuar pjesërisht dhe nga kriza në të cilën po kalojmë, i cili do zhvillohet nga trajnerja Larissa Winter në Tiranë. Për më shumë informacione lutemi të klikoni këtu.