Më 3 Prill 2024 DIHA organizoi një tryezë të rëndësishme diskutimi, pranë Tirana Marriott Hotel, me qëllim nxitjen e lidhjeve midis aktorëve të…

Read more

Të mërkurën, më 17 janar 2024, Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) organizoi pritjen e saj vjetore pranë Ambasadës Gjermane…

Read more

Në datën 8 Janar 2024, ora 11:00, Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) organizoi një takim online me temën "Prosumers…

Read more

Për të festuar mbylljen e një viti plot aktivitete dhe arritje, DIHA organizoi më datë 14.12.2023 eventin e saj të rradhës në ambientet e Rogner Hotel…

Read more

DIHA në bashkëpunim me kompaninë anëtare EB Invest organizoi më datë 7 Dhjetor 2023 në Mak Albania Hotel një Workshop  me temë “Tatimi mbi të Ardhurat…

Read more

Në datat 27 dhe 28 tetor DIHA organizoi festën e saj më të madhe të vitit „DIHA Oktoberfest Tirana 2023“. Organizimi i Oktoberfest-it është kthyer në…

Read more

Më datë 21 Shtator DIHA festoi 15 vjetorin e themelimit të saj në ambientet e Rogner Hotel. Anëtarë dhe partnerë të DIHA-s, përfaqësues të bizneseve,…

Read more

Futura Office, një nga anëtarët më të rinj të DIHA-s, hapi dyert dhe ftoi të gjithë anëtarët në një Get-Together në ambientet e saj. Të gjithë…

Read more

Ditën e mërkurë, më datë 21 qershor DIHA organizoi në ambientet e MAK Hotel Asamblenë e saj të përvitshme të anëtarëve, ku këtë vit ishin edhe…

Read more

Përdorimi i energjisë diellore ka avancuar në një burim të qëndrueshëm dhe me potencial për të ardhmen në fushën e energjisë. Për këtë arsye, "Bayern…

Read more