Lista e Anëtarve

A&A Group

Logjistikë

Rr. Brigada 8, Bllok, TechnoProjekt, pas Foto Kumi, Tiranë, Shqipëri
 
More

A.R.S Legal & Financial Services

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Kavajës, Qendra Sun Tower, K. 8, Ap. 30, Tiranë, Shqipëri
 
More

ARTINEL 95

Automobilistikë

1032 Vorë, Tiranë, Shqipëri
 
More

Acromax Media

Media

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Pallati Nr.1, Kati 4, Ap. 12
 Tiranë, Shqipëri
More

Albanian Cargo Service

Logjistikë

Rr. Dritan Hoxha, Pall “Hawai”, Kulla II, Kati I, Nr 1025, Tiranë, Shqipëri
 
More

Albanian Ferry Terminal Operator

Udhëtime / Turizëm

Ferry Terminal Durrës, Shqipëri
 
More

Atene KOM ALBANIA sh.p.k.

Digitalisierung & Energie

Rr. Abdi Toptani, Godina Torre Drin, Kati 14-të
 Tirana
Albanien
More

Austrian Institute of Excellence

Qendër trajnimi dhe provimi të mëtejshëm për gjuhën gjermane

Rr. Dibrës, kompleksi Halili, Nd. 64, H.6, Ap.36 Al - 1017 , Tiranë, Shqipëri
 
More

Auto Star Albania

Automobilistikë

Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7 , Tiranë, Shqipëri
 
More

BDO ALBANIA

Këshillim financiar & ligjor

Blvd. "Dëshmorët e Kombit" Twin Towers , Kulla 2, K. 7, Tiranë, Shqipëri
 
More

BOGA & ASSOCIATES ATTORNEYS AT LAW

Këshillim financiar & ligjor

Rr. Ibrahim Rugova, Kutia postare 8264, Tiranë, Shqipëri
 
More

Bayer d.o.o. Zyrë Përfaqësie në Tiranë

Shëndetësi

Blvd. Gjergj Fishta P. në krah te Gjykatës së Rrethit, Kulla Gora 1, K. 4, Ap. 17, Tiranë, Shqipëri
 
More

Berdica Cement sh.p.k.

Trade of Cement

Rr. Studenti P.21/ 4001
 Shkoder
Albania
More

Bitri & Bakiu sh.p.k.

Legal & Financial Services

Blvd. Bajram Curri, Godina Agimi, Hyrja 2, Apt. 25
 Tirana
Albania
More
[Translate to Shqip:]

CSSP - Berlin Center for Integrative Mediation

Mediation Service

More