PwC Shqipëri këtë vit ka prezantuar rezultatet e edicionit të 26-të të „Annual Global CEO Survey / Vrojtimit të përvitshëm të drejtuesve të…

Read more

Bitri & Bakiu Attorneys at Law ka nisur fushatën vjetore të ndërgjegjësimit lidhur me “Business Legal Compliance”. Objektivi i kësaj fushate është që…

Read more

Aeroporti i dytë ndërkombëtar civil në Shqipëri u hap në Kukës të dielën pasdite, 18 prill 2021. Për inaugurimin, të ndjekur nga Kryeministri shqiptar…

Read more

Hannes Katzenbeisser, "Der WOW-Effekt-Macher®" di të sjellë kompani/klientë të kënaqur dhe punonjës të motivuar!

Read more

Ky vit nisi për të gjithë botën me një të papritur tmerrësisht të pakëndshme: coronavirus u përhap më shpejësi dhe krahas pasojave në shëndetësi,…

Read more
[Translate to Shqip:]

AIEx nis trajnimet në javën e fundit të qershorit me modulin më të ri, motivuar pjesërisht dhe nga kriza në të cilën po kalojmë, i cili do zhvillohet…

Read more