Kontakt

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri

Rruga Skenderbej 4/7 Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 (0) 4 222 7146

E-Mail

Orari i punës:

E hënë - e premte: 09:00-17:00