Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA)

Në vitin 2008, me mbështetjen e Qeverisë Federale të Gjermanisë, Shoqatës Gjermane të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë (DIHK) dhe Shoqatës Ekonomike Gjermano-Shqiptare (DAW) u formua Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA). Ajo angazhohet si zëri i biznesit gjerman për interesat në çështjet ekonomike.

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri fton kompani dhe individë të interesuar për bashkëpunim dhe mbështetje aktive.

Nëpërmjet buletinit tonë mund të informoheni për zhvillimet aktuale.

Buletini i DIHA-s