AIEx - Pjesë e një konsorciumi për projektin EUREM

Kompania anëtare e DIHA-s, AIEx - Austrian Institute of Excellence është bërë pjesë e një konsorciumi për projektin EUREM. Shqipëria (e përfaqësuar nga AIEx), do të bashkëpunojë për këtë projekt shumë ngushtë me Dhomën e Industrisë dhe Tregtisë së Nürnberg-ut, e cila është lider dhe bashkëtrajnuese në këtë projekt.