"End of the Year Event"

Më datë 15.12.2022, në një atmosferë të ngrohtë festash, DIHA organizoi në ambientet e „Rogner Hotel“ eventin e saj të fundvitit. Pjesë e këtij aktiviteti ishin anëtarë dhe miq të shumtë të DIHA-s, të cilët u mblodhën për të festuar së bashku fundin e këtij viti dhe për të mirëpritur një vit të ri të mbarë me pijen tradicionale "Glühwein". DIHA falënderon përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe i uron edhe njëherë „Gëzuar festat“.