Pas tre vitesh atmosferë tipike bavareze të munguar në Tiranë, DIHA mbajti më 14 Tetor 2022 në ambientet e „Te Stela Resort“ eventin e saj më të madh…

Read more

Më datë 21-22 shtator 2022 u mbajt në Prishtinë Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor 2022. Mbrëmjen e parë, më 21 shtator 2022 u organizua nga…

Read more

Me iniciativë të Ministrisë Federale të Ekonomisë dhe Mbrojtjes së Klimës (BMWK), AHK Serbia dhe DIHA, në bashkëpunim me econAN Internatonal GmbH…

Read more

Më 19 korrik, Shqipëria nisi zyrtarisht negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Konferenca e parë ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe BE-së u…

Read more

Më datë 17.06.2022, DIHA zhvilloj Asamblenë e përvitshme të anëtarëve në ambientet e Hotel Rogner, më prezencën e një numri të shumtë anëtarësh.…

Read more

Më datë 12.05.2022, DIHA në bashkëpunim me IDP (Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale) organizoi një Workshop…

Read more