Në kuadër të një projekti të financuar nga Ministria Federale e Ekonomisë në Gjermani, DIHA në bashkëpunim me Dhomën Gjermane të Tregtisë në Serbi,…

Read more
[Translate to Shqip:]

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) organizoi ditën e mërkurë, më dt. 1 shkurt 2023 pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë…

Read more

Më datë 15.12.2022, në një atmosferë të ngrohtë festash, DIHA organizoi në ambientet e „Rogner Hotel“ eventin e saj të fundvitit. Pjesë e këtij…

Read more

Ditën e sotme, më 23.11.2022 DIHA në bashkëpunim me Boga & Associates organizoi në ambientet e MAK Albania Hotel një “Workshop mbi Draft Paketën…

Read more

Në datat 16.11 – 17.11.2022 DIHA në bashkëpunim me GIZ Albania, organizoj në Rogner Hotel për herë të parë panairin ekskluziv të karrierës 2022…

Read more

Pas tre vitesh atmosferë tipike bavareze të munguar në Tiranë, DIHA mbajti më 14 Tetor 2022 në ambientet e „Te Stela Resort“ eventin e saj më të madh…

Read more