Më datë 15.12.2022, në një atmosferë të ngrohtë festash, DIHA organizoi në ambientet e „Rogner Hotel“ eventin e saj të fundvitit. Pjesë e këtij…

Read more

Ditën e sotme, më 23.11.2022 DIHA në bashkëpunim me Boga & Associates organizoi në ambientet e MAK Albania Hotel një “Workshop mbi Draft Paketën…

Read more

Në datat 16.11 – 17.11.2022 DIHA në bashkëpunim me GIZ Albania, organizoj në Rogner Hotel për herë të parë panairin ekskluziv të karrierës 2022…

Read more

Pas tre vitesh atmosferë tipike bavareze të munguar në Tiranë, DIHA mbajti më 14 Tetor 2022 në ambientet e „Te Stela Resort“ eventin e saj më të madh…

Read more

Më datë 21-22 shtator 2022 u mbajt në Prishtinë Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor 2022. Mbrëmjen e parë, më 21 shtator 2022 u organizua nga…

Read more

Me iniciativë të Ministrisë Federale të Ekonomisë dhe Mbrojtjes së Klimës (BMWK), AHK Serbia dhe DIHA, në bashkëpunim me econAN Internatonal GmbH…

Read more