Më datë 17.06.2022, DIHA zhvilloj Asamblenë e përvitshme të anëtarëve në ambientet e Hotel Rogner, më prezencën e një numri të shumtë anëtarësh.…

Read more

Më datë 12.05.2022, DIHA në bashkëpunim me IDP (Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale) organizoi një Workshop…

Read more

Më datë 11.04.2021 Kryeministri Edi Rama u takua me Kancelarin federal të Gjermanisë Olaf Scholz, në zyrën e tij në Kancelarinë federale gjermane.…

Read more

4iG hungareze ka blerë 99,899% aksione indirekte të One Telecommunications (ONE) pas miratimit nga Autoriteti Shqiptar i Konkurrencës, si dhe ka mbyll…

Read more

DIHA në bashkëpunim me AIEx organizoi Workshop-in “A New Day of Being@Work” me të ftuar speciale Dr. Larissa Winter. Dr. Larissa Winter është një…

Read more

Instituti i Vjenës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare ka publikuar parashikimet më të fundit për vendet e Europës Qëndrore, Lindore dhe Juglindore,…

Read more