Zyra e Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri mundi të vazhdojë punën si zakonisht dhe pa problem, falë dhurimit të një pajisjeje…

Read more

Ditën e premte, më 22 qershor 2018, përfaqësues të DIHA-s dhe të programit GIZ SARED vizituan anëtarin e ri të DIHA-s Natureleas në Përmet.

Naturelea…

Read more

Më 13 qershor 2018 Rossmann & Lala hapi degën e re tek “Unaza e Re” në Tiranë dhe operon tashmë me 12 degë dhe me më shumë se 230 punonjës në…

Read more

Kompania anëtare e DIHA-s, AIEx - Austrian Institute of Excellence është bërë pjesë e një konsorciumi për projektin EUREM. Shqipëria (e përfaqësuar…

Read more

Zinxhiri i dyqaneve të produkteve kozmetike dhe të higjienës, Rossmann & Lala sh.p.k., vazhdon të shënojë sukses: një degë e re u hap më 27 prill 2018…

Read more

Kompania anëtare e DIHA-s, ForschnerAlbania, e cila prodhon sisteme kabllore për Daimler etj., po rritet shpejt! Pas tre vitesh të suksesshëm në…

Read more