Get-Together për anëtarët e DIHA-s

Më 16 shtator 2021 DIHA organizoi një event social. Takimi u zhvillua në verandën e hotelit më të ri, mk Hotel pranë Tirana Business Park. Pas një kohe të gjatë me aktivitete/takime virtuale, anëtarë të shumtë të DIHA-s u mblodhën për të shkëmbyer ide me njëri-tjetrin.  Presidentja e DIHA-s Stephanie Sieg-Farka dhe Ambasadori Gjerman Peter Zingraf përshëndetën të gjithë pjesëmarrësit personalisht. Presim me kënaqësi takimin e radhës.