Anketimi mbi Klimën e Biznesit 2021 – Prezantimi i rezultateve

Më 8 qershor DIHA prezantoi  rezultatet e Anketimit mbi Klimën e Biznesit 2021 në prani të Ambasadorit Gjerman, Peter Zingraf, Ministrit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Eduard Shalsi,si dhe një numri të lartë pjesëmarrësish nga anëtarët dhe partnerët e DIHA-s.

Rezultatet e anketimit i gjeni duke klikuar këtu.

Njoftimin për shtyp e gjeni duke klikuar këtu.