Më datë 12.05.2022, DIHA në bashkëpunim me IDP (Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale) organizoi një Workshop…

Read more

DIHA në bashkëpunim me AIEx organizoi Workshop-in “A New Day of Being@Work” me të ftuar speciale Dr. Larissa Winter. Dr. Larissa Winter është një…

Read more

Më date 14 dhjetor 2021 DIHA organizoi eventin me karakter social “End of the Year Networking Event”. Aktiviteti u zhvillua në ambientin festiv në…

Read more
[Translate to Shqip:]

Më datë 2 dhjetor, DIHA në bashkëpunim me ekspertët e taksave të PWC Albania, organizoi një webinar interaktiv mbi fiskalizimin dhe paketën e re…

Read more

Në datën 9 nëntor u organizua me iniciativën e Dr. Jonela Hoxhaj, Konsulle Nderi e Shqipërisë në Hessen, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë së…

Read more

Prej vitesh, DIHA Oktoberfest ka qenë një ndër aktivitetet më të spikatura të organizuara nga DIHA, i cili pritej me kënaqësi të madhe jo vetëm nga…

Read more

Më 16 shtator 2021 DIHA organizoi një event social. Takimi u zhvillua në verandën e hotelit më të ri, mk Hotel pranë Tirana Business Park. Pas një…

Read more

Më 8 qershor DIHA prezantoi  rezultatet e Anketimit mbi Klimën e Biznesit 2021 në prani të Ambasadorit Gjerman, Peter Zingraf, Ministrit për Mbrojtjen…

Read more

Duke qenë se prej një viti ka qenë e pamunur të organizonim aktivitete reale dhe për pasojë shanset për takime e prezantime mes anëtarëve janë…

Read more
[Translate to Shqip:]

DIHA, në bashkëpunim me ekspertët ligjorë të PWC Albania organizoi në datën 18 mars një webinar mbi deklarimin e pronarëve përfitues. Ligji i miratuar…

Read more