Delegacioni i Ekonomisë Gjermane në Maqedoninë e Veriut, Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) dhe Oda Ekonomike Gjermano –…

Read more

Në kuadër të një projekti të financuar nga Ministria Federale e Ekonomisë dhe Mbrojtes së Klimës në Gjermani, DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe…

Read more

Një detyrë kryesore e DIHA-s konsiston në organizimin e aktiviteteve dhe takimeve për dialog mes biznesit dhe politikës dhe për këmbimin e…

Read more

Në kuadër të një projekti të financuar nga Ministria Federale e Ekonomisë në Gjermani, DIHA në bashkëpunim me Dhomën Gjermane të Tregtisë në Serbi,…

Read more
[Translate to Shqip:]

Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) organizoi ditën e mërkurë, më dt. 1 shkurt 2023 pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë…

Read more

Më datë 15.12.2022, në një atmosferë të ngrohtë festash, DIHA organizoi në ambientet e „Rogner Hotel“ eventin e saj të fundvitit. Pjesë e këtij…

Read more

Ditën e sotme, më 23.11.2022 DIHA në bashkëpunim me Boga & Associates organizoi në ambientet e MAK Albania Hotel një “Workshop mbi Draft Paketën…

Read more

Në datat 16.11 – 17.11.2022 DIHA në bashkëpunim me GIZ Albania, organizoj në Rogner Hotel për herë të parë panairin ekskluziv të karrierës 2022…

Read more

Më datë 22 shtator 2022, DIHA, në bashkëpunim me PriceWaterCoopers Albania, zhvilluan në ambientet e MAK Albania Workshop-in me temë “Rregullimi i…

Read more

Më datë 17.06.2022, DIHA zhvilloj Asamblenë e përvitshme të anëtarëve në ambientet e Hotel Rogner, më prezencën e një numri të shumtë anëtarësh.…

Read more