"Kohë krize - koha për trajnime", AIEx jua bën të mundur

Hannes Katzenbeisser, "Der WOW-Effekt-Macher®" di të sjellë kompani/klientë të kënaqur dhe punonjës të motivuar!

Përfitoni duke mësuar nga më të mirët! Hannes Katzenbeisser foli përpara një audience prej 10.000 të ftuarish në nëntor 2019, në skenën e arenës Olympia në Mynih. AIEx e sjell tani edhe në Tiranë.

Kur: 21-23.10.2020 (ora 09:00 - 17:00)
Ku: Hotel Rogner Europapark, Tiranë
Lutemi klikoni këtu për më shumë detaje.